Laatste dag... In Belgenlandje!! - Reisverslag uit Menen, België van Ellen Desmet - WaarBenJij.nu Laatste dag... In Belgenlandje!! - Reisverslag uit Menen, België van Ellen Desmet - WaarBenJij.nu

Laatste dag... In Belgenlandje!!

Door: Ellen

Blijf op de hoogte en volg Ellen

29 September 2006 | België, Menen

Goeiemorgen,

Heb mezelf deze week een beetje voorbijgelopen. Nog bergen werk te verzetten eer ik vertrek! Deze week ging echt snel.. Van een boel mensen 'afscheid' genomen. Ook nog 2 dagen gaan werken, en een Columbiaanse rondgeleid in Ieper... En zo blijft een mens bezig he!

Gisteren en vandaag dus een inhaalmanoever! Heb een gans "to-do-lijstje" gemaakt voor vandaag, en ik kan u allen verzekeren... Der staat nog een hele hoop op!

Morgenochtend vertrekken we vanuit Menen om 9u30. Dan rijden we richtin Calais om er de Shuttle naar Folkestone te nemen. Op ons gemak tot in Oxford rijden, en ondertussen lekker genieten van het mooie uitzicht. Zaterdagavond slapen mijn ouders en Alexander en ik in een Bed&Breakfast. Zondag mag ik op mijn 'kot' vanaf 14u... Dan afscheid nemen, en ma en pa en mijn ventje terug naar huis... En vanaf dan is het echt alleen te doen!
Maandag beginnen de lessen trouwens al om 9u !!

Anyway, ik ben ervandoor! Nog een heel berggebied werk te verzetten!!

Dikke zoen!

I'LL MISS YOU ALL !!!

Lieve groetjes,

Ellen

• 29 September 2006 - 06:58

Yfke:

Hoi,

Amuseer je daar maar mega ma jou kennende zal dit geen probleem worden hé!

Ik zal vol spanning uitkijken naar je nieuwe berichtjes hoor. Laat maar vaak iets van je horen zodat we hier weten dat je het daar goed stelt.

groetjes,
    Yfke

• 29 September 2006 - 08:59

Mieke:

Hey Ellentje!
    wij gaan je ook missen!

Ik geloof erin dat je het goed zal doen!

Groetjes

• 29 September 2006 - 09:42

Leonie:

Ellen! Ik had je nog graag eens gezien voor je vertrok, maar dat zal helaas niet meer lukken...
    Heel veel succes daar in Engeland!
    Denk toch af en toe keer aan je mede Eredame en Ambassadrice ;)

Dikke kus!
    Leonie

• 29 September 2006 - 11:01

Elke:

Véééééél succes daar in Oxford, het zal er zeker goed gaan! :o)

Grtjs!!! Elke ;-)

• 29 September 2006 - 12:43

Caroline:

Hey Ellen!

Amuseer je daar megagoed in Oxford hé, maar dat zal wel geen probleem zijn want ik merk dat er enthousiasme genoeg is!
    Spijtig dat ik je niet meer gezien heb, maar als je terug bent dan spreken we zeker nog eens af hé voor een ladies night ;-)

Dikke kus en knuf Caro

• 29 September 2006 - 20:40

Hannes Vermote:

stel het daar goed é meid!

succes en laat vlug iets weten
    babaai

• 30 September 2006 - 07:20

Ludo En Karolien:

we wensen je veel succes!! en vergeten je hier niet hoor.

liefs, ludo, karo, michiel en simon

• 30 September 2006 - 10:00

Kaat:

Hey Ellen,
    Geniet met volle teugen van het mooie Oxford. Het is leuk om je trip op deze maniet te kunne volgen. Veel succes!
    Kaatje

• 30 September 2006 - 11:51

Katja:

Ik ga je missen.
    ik ga zal af en toe eens foto sturen van onze kids.:).Aäron is al ondertussen 5maanden oud,het is al een grote kerel geworden.
    ale,hou je goed en hoop je nog te horen.
    katja

• 02 Oktober 2006 - 10:09

Mieke:

we wensen je veel succes daar en hopelijk kun je, naast alle logistieke beslommeringen, er toch een goeie herinnering aan over houden!
    vele groetjes van de hele bende uit geluwe.