Voorbereidingen...
Door: Ellen
Blijf op de hoogte en volg Ellen
22 September 2006 | België, Menen
Het laatste weekend dat ik in België ben staat voor de deur. De meeste dingen zijn ondertussen geregeld... Gisteren een adapter gaan halen, vandaag toch nog een extra kopen, want 1 is misschien wat weinig. Een mastercard heb ik ook al in mijn portefeuille zitten, ziekteverzekering is geregeld... En toch! Nog zoveel werk te doen! Gisteren kwam ik tot de vaststelling dat ik niet ga inpakken voor enkele weken, maar voor 2,5 maand!!! Dus "basic"-toiletgerief volstaat niet... Moet echt zorgen voor vanalles... Dat ik daar toch niet veel moet aanschaffen he! Wat mij er trouwens aan doet denken dat ik best nog om reservelenzen ga. Ik heb nog net 1 paar extra lenzen, maar die ga ik 'starten' volgende week. En daar sta ik dan... Zonder lenzen de maand erop :s!
Nog bergen werk te verzetten dus... Als iemand trouwens tips heeft, of dingen waar hij/zij aan denkt die handig kunnen zijn... SHOOT !
Moet trouwens dringend enkele digitale foto's laten afmaken die meemoeten naar Oxford! Want dat is echt nodig, van tijd tot tijd eens zien wie ik allemaal hard ga missen... En dat zijn jullie allemaal !!!!
Maar goed, de dees gaat nog wat rommelen en 'lijstjes-maken'!
Dikke zoen en tot later!
Ellen
Maar goed, de dees gaat nog wat rommelen en 'lijstjes-maken'!
Dikke zoen en tot later!
Ellen
22 September 2006 - 08:39
Mieke:
Hey Ellentje!!
lijkt me een fantastisch idee om telkens weer te verlangen naar een nieuw tekstje van je! Ik kijk er al naar uit om al je belevenissen te mogen lezen :)
Vergeet vooral ook geen foto van't katertje e:)
Alvast veel succes... enneuh... 5 weken is ook nie zo lang e, voor je het weet sta je terug hier!
Greetzz
Mieke -
22 September 2006 - 09:09
Ward:
veel courage! remember: dit is het ergste aan op reis gaan! en je zult toch dingen vergeten! But for everything else, there is mastercard :p
Ward
"mind the gap" -
22 September 2006 - 09:22
Hèdi:
haai ellen!!
ik heb net je stukje gelezen en je zegt dat je een heleboel toiletgerief gaat meenemen. Awel, ik heb net een maand in spanje gezeten, en khad ook een belachelijke hoeveelheid toiletgerief enzo bij (waardoor mijn koffer idioot zwaar was), maaaar mijn andere huisgenoten hadden t iets slimmer aangepakt. Zij hadden gewoon miniflesjes shampoo enzo bij, de rest kochten ze gewoon ter plaatse. Je gaat immers niet naar een derdewereldland he ;) en in een supermarkt vind je meestal wel t een en t ander!! (En het bespaart je een hoop kilos!!) nouja, khoop dat je er iets aan hebt, alleszins succes en geniet ervan!!
xx -
22 September 2006 - 09:50
Ellen:
Hihi, thanks voor alle lieve berichtjes!
Heidi, bedankt voor de tip!
Ward, Mastercard zit al in mijn portefeuille, juij! Maar 'vergeten' a volonté zal ik toch ook nie doen ;)
Mieke, tis trouwens voor 11 weken :d En we hebben al een boel fotootjes genomen van Tequila, en die gaan allemaal mee!!
Toedeloe!
Ellen -
22 September 2006 - 10:02
Nicolas:
Yoo, Ellen, 'k weet niet hoe de stopcontacten zijn in Engeland, maar in Ierland zijn die in elk geval anders dan in België. Als je wilt kun je er wat gebruiken van ons, als je daar nog niet hebt aan gedacht. Anders kan ik niet direct iets bedenken. Praktische zaken zul je waarschijnlijk zelf wel op je lijstje staan hebben: aardappelmes, oplader batterijen voor camera, zakdoeken, keukenhanddoek en schotelvod... zo van die dingen. Je zult er wel geraken, en als je iets vergeten bent kan je het altijd daar kopen hé,
Groeten en tot van 't weekend ergens..xxxxxx -
22 September 2006 - 16:08
Sophany:
Hoi Ellen,
Das wel tof da we zo contact kunnen houden ! Ik wens je het allerbeste in Oxford! Geniet ervan! Das ook altijd een droom geweest van mij om in het buitenland te studeren. Maar eesrt mn studies in Gent. Ik begin trouwens maandag...
We zullen je missen op al de activiteiten gedurende die twee maanden. Maar geen zorgen, je zult uitgebreid verslag krijgen!
We hebben dus niet kunnen gaan eten bij Véronique voor je verterkt é. Da zal dan voor derna zijn zekers!
Tot schrijfs!
Doedeloe
xxx -
23 September 2006 - 11:10
Katja:
ik ga je ook missen:'(:'(:'(
maar ik hoop dat ik je ga blijven horen -
23 September 2006 - 14:20
Delfi:
Hello Ellen!
Het was gisteren een super afscheidsfeestje, we zullen je nu zeker gaan missen ;)!
Maak er daar het beste van in Oxford, geniet er maar van!
Greetz
Delfi